Результати випробувань гібриду кукурудзи Голосіївський 260 СВ (2015-2016 рр.) Гібрид кукурудзи Голосіївський 260СВ у виробничих посівах має слідуючі переваги над конкурентами: висока посухостійкість, висока стійкість до хвороб та шкідників, адаптований до різних умов вирощування, стабільно високу урожайність у різних регіонах України. Результати випробувань гібриду Голосіївський 260 СВ (2015-2016 рр.) Назва регіону | Урожайнісь,т/га 2015 р. | Збиральна вологість,% 2015 р. | Урожайність, т/га, 2016 р. | Збиральна вологість,% 2016 р. | Львівська область | 105,0 | 19,0 | 115,0 | 20,0 | Вінницька область | 99,0 | 15,8 | 110,0 | 18,0 | Житомирська область | 106,1 | 18.0 | 117.0 | 19,0 | Київська область | 110,1 | 14,1 | 115,0 | 17,5 | Кіровоградська область | 116,0 | 15,0 | 128,0 | 16,8 | Полтавська область | 117,0 | 14,8 | 116,0 | 17,0 | Сумська область | 105,0 | 16,0 | 110,0 | 18,0 | Хмельницька область | 110,0 | 17,0 | 126,0 | 19,3 | Черкаська область | 115,0 | 15,0 | 128,0 | 17,3 | Гібрид Голосіївський 260 СВ, прекрасно витримує недостаток вологи, а при оптимальних умовах прявляє свій генетичний потенціал (має високу урожайність). Це універсальний високопродуктивний гібрид для різних зон вирощування з низькою збиральною вологістю. |